Stap voor Stap naar een Gezonde Balans 

 

Leefstijl  Coaching

Leefstijl coaching helpt je om inzichtelijk te maken hoe jouw manier van leven invloed heeft op je gezondheid en hoe je die kunt verbeteren. Kom je niet in aanmerking voor het CooL programma of wil je liever individueel aan jouw doelen werken, dan kan ik je ook persoonlijk coachen

Zo werkt lifestyle coaching

Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek bekijken we hoe jouw gezondheid ervoor staat en hoe jouw huidige leefstijl er uit ziet. We leggen vast wat je wilt bereiken en wat je bereid bent daarvoor te doen en te laten. Uitgangspunt is daarbij dat we stap voor stap te werk gaan.

Begeleiding

 Je werkt zelfstandig aan jouw doelen en wordt begeleid aan de hand van persoonlijke gesprekken. Daarin besteden we aandacht aan wat jouw helpt en wat jou belemmert bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Het is de bedoeling dat jij invulling geeft aan een leefstijl waar jij je goed bij voelt en die je op lange termijn vol kunt houden. 

. 

Afronding

Als jij je nieuwe balans hebt gevonden en je hebt het vertrouwen dat je deze vast kunt houden ronden we het traject af. Indien gewenst wordt een lange termijn follow up afspraak ingepland om te evalueren hoe het gaat.


Kosten

Hoe lang een individueel coach traject duurt is voor iedereen verschillend. In de meeste gevallen zijn 4 tot 6 sessies voldoende om een nieuwe balans te bereiken. Individuele coaching kost 75 euro per sessie van een uurHeb je interesse? Wil je meer weten?

Neem contact met me op