Stap voor Stap naar een Gezonde Balans 

 

Stoppen met roken

Het risico van roken

De gezondheidsschade door roken is enorm! De helft van alle rokers overlijdt aan de gevolgen ervan. Longkanker, COPD en hart-en 
vaatziekten worden voor een belangrijk deel veroorzaakt door roken. Alle reden om ermee te stoppen dus!Stoppen met roken heeft altijd zin. Ook op latere leeftijd  

Stoppen levert al heel snel gezondheidswinst op: Je krijgt direct meer zuurstof, na een paar weken verbeteren je bloedcirculatie en longfunctie, en na een jaar is de kans op hart en vaatziekten al gehalveerd. Na 10 tot 15 jaar is het verhoogde risico op kanker en op hart en vaatziekte zelfs al bijna verdwenen. 

Daarnaast spaar je natuurlijk veel geld uit, je ruikt lekkerder, je omgeving wordt er blij van, je voelt je beter en trots en je kunt weer normaal een sprintje trekken.


Ook jij kunt stoppen met roken. 

Er zijn zoveel gelukkige stoppers die je zijn voorgegaan, en veel van hen dachten dat ze het niet konden. 

Ik kan je helpen om te stoppen en jou leren hoe je dat stemmetje van je verslaafde brein de baas kan worden. Het is écht niet zo moeilijk als je denkt en wellicht al eerder ervaren hebt. 

Rookvrij en fitter

Stoppen met roken coaching doe ik in samenwerking met Rookvrij en fitter in de Sportqube in Nijmegen. Het programma bestaat uit een intake gesprek, 3 weken begeleiding in een groep of individueel, gevolgd door een eindgesprek. 

De begeleiding wordt vergoed in de basisverzekering

Aanmelden kan op de website van Rookvrij en fitter via onderstaande knop

aanmelden bij rookvrij en fitter